Шукати в цьому блозі

вівторок, 24 травня 2016 р.

МОЯ ПРОФЕСІЯ - РЕСТОРАТОР

Специфіка професії
Плюси професії

Можливість реалізувати талант керівника, фінансиста і творця в рамках однієї професії. Постійна зміна вражень, щоденні зустрічі з новими людьми. Можливість зробити швидку кар'єру, потрапити в еліту ресторанного бізнесу.
Мінуси професії

Постійне нервове напруження. Буває, що навіть немає коли перепочити, розслабитися. Необхідно тримати у голові тисячі дрібниць і всюди встигати. Серйозна моральна, а часом і матеріальна відповідальність. Ненормований, іноді й трохи не цілодобовий робочий день.
Місце роботи

Ресторани, кафе, бари, фаст-фуди і т.п.
Особисті якості

Керуючий ресторанним бізнесом людина творча, який вміє здивувати, зацікавити, залучити відвідувачів до

Немає коментарів:

Дописати коментар